Πρωτιές για Κρητικό ναυαγοσώστη

Πρωτιές για Κρητικό ναυαγοσώστη

Στο Κύπελλο Ναυαγοσωστικής Ελλάδος

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για την παραλία των Ματάλων.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού: 

"Αυτή τη φορά, η διάκριση για την παραλία ήρθε μέσα από την επιτυχία του ναυαγοσώστη της Πέτρου Γαληνάκη ο οποίος και απέδειξε τις ικανότητες του στο Κύπελλο Ναυαγοσωστικής Ελλάδος κερδίζοντας δύο μετάλλια, ένα χρυσό στα 100 μέτρα ελεύθερο με εμπόδια και ένα αργυρό στα 100 μέτρα ρυμούλκησης ανδρείκελου. 

Εκτός από την προσωπική επιτυχία του Πέτρου Γαληνάκη, οι διακρίσεις του αποτελούν τιμή και ικανοποίηση για τη Δημοτική Αρχή, η οποία και έχει δώσει τεράστια βαρύτητα στην ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμιση όλων των παράλιων της, καθώς και για την εταιρία Μάταλα Μονομετοχική Δήμου Φαιστού Α.Ε. 

Τονίζεται ότι η παραλία των Ματάλων, είναι η μία από τις τρεις σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου που διαθέτει ναυαγοσώστη για τον Οκτώβριο, σε μια προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της". 

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τον Πέτρο Γαληνάκη για τη διάκριση του και να τον ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και συνεχίζει να προσφέρει μέχρι σήμερα» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού και πρόεδρος της εταιρίας Γρηγόρης Νικολιδάκης. 

«Η νίκη και οι διακρίσεις του Πέτρου Γαληνάκη έρχονται να προστεθούν σε μια μεγάλη προσπάθεια που υλοποιούμε κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες πανδημίας και που επιβραβεύεται καθημερινά» αναφέρει από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της εταιρίας και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πιτσιδίων - Ματάλων, Κώστας Σπινθάκης. 

«Τη φετινή χρόνια μπήκαν κάποιες σοβαρές βάσεις και συνεχίζουμε αδιάκοπα δουλεύοντας ήδη από τώρα για την επόμενη σεζόν και την τουριστική αναβάθμιση του τόπου και του Δήμου μας» προσθέτει ο κ. Σπινθάκης.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ