Πτώμα στον Καρτερό: οι έρευνες και το σημάδι στο κεφάλι

Πτώμα στον Καρτερό: οι έρευνες και το σημάδι στο κεφάλι

Ένα στοιχείο που θα μπορούσε να αποτελέσει κλειδί ώστε να δώσει μία κατεύθυνση για την αναγνώριση του είναι ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργείο στο κεφάλι, στη δεξιά πλευρά.

Καρέ-καρέ προσπαθούν οι αρμόδιες Αρχές να συνθέσουν το προφίλ του αγνώστου άνδρα, το πτώμα του οποίου ξεβράστηκε προ ημερών στην παραλία του Καρτερού Ηρακλείου.

Η διαδικασία της ταυτοποίησης είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν αποκλείεται να καταλήξει σε αδιέξοδο καθώς, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές του Cretalive, δεν υπάρχουν τα ευρήματα εκείνα που μπορούν να οδηγήσουν τις έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σε επίπεδο ιατροδικαστών έγινε ενδελεχής έρευνα ούτως ώστε να αντληθούν όσες δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, πέραν φυσικά από το DNA.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, μέχρι στιγμής τα στοιχεία που υπάρχουν παραπέμπουν σε έναν άνδρα ψηλό, γύρω στο 1.82 με 1.85, εύσωμο, περίπου στα 90 κιλά. Είχε μαύρα μαλλιά και ήταν πιθανότατα μελαχρινός. Αν και ο σκελετός του ήταν σε καλή κατάσταση, τα δόντια του παραπέμπουν σε άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας-έχει να κάνει φυσικά και με την καταπόνηση που έχει υποστεί ο κάθε άνθρωπος-έτσι το φάσμα της ηλικίας του διευρύνεται μεταξύ των 30 με 50.

Ένα στοιχείο που θα μπορούσε να αποτελέσει κλειδί ώστε να δώσει μία κατεύθυνση για την αναγνώριση του είναι ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργείο στο κεφάλι, στη δεξιά πλευρά. Εκτιμάται ότι ήταν χειρουργείο που αφορούσε παθολογική κατάσταση, ίσως αφαίρεση κάποιου μικρού όγκου, και αυτό ήταν εμφανές. Ο θάνατος του, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν λιμενικοί κύκλοι, δεν ήταν τραυματικός. Οφείλεται πιθανότατα σε πνιγμό ή σε υποθερμία.

Φωτογραφία αρχείου.

Δείτε επίσης:

Πτώμα στον Καρτερό: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια - Δύσκολη η ταυτοποίηση

Λεπτομέρειες από το Λιμενικό για το ανθρώπινο πτώμα που εντοπίστηκε στον Καρτερό

Ανθρώπινο πτώμα ξέβρασε η θάλασσα στον Καρτερό

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ