Ρ. Κασωτάκη: "Οι γάζες μέσα στο σώμα μου έχουν γίνει κομμάτια"

Ρ. Κασωτάκη: "Οι γάζες μέσα στο σώμα μου έχουν γίνει κομμάτια"

Η 49χρονη γυναίκα μιλά για τα προβλήματα υγείας που της προκάλεσαν οι ξεχασμένες γάζες στο σώμα της μετά το χειρουργείο

Απ' τις 13 Αυγούστου, όταν κι έκανε μία επέμβαση γυναικολογικού χαρακτήρα (ολική υστερεκτομή) σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου, ξεκίνησε το μαρτύριο της κας Ροδάνθης Κασωτάκη.

Όπως αποκάλυψε το Cretalive, σχεδόν πέντε μήνες μετά την επέμβαση γυναικολογικής φύσης στην οποία υποβλήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο,  η 49χρονη γυναίκα ενημερώθηκε -με αφορμή νέο χειρουργείο - ότι οι αφόρητοι πόνοι που ένιωθε όλο αυτό το διάστημα οφείλονταν σε …ξεχασμένες γάζες!

Ροδάνθη Κασσωτάκη

Η κα Κασωτάκη εξιστορεί την περιπέτειά της, ευελπιστώντας "να μην χρειαστεί να ξανανοικτώ απ' την κοιλιακή χώρα. Τρέμω και δεν θέλω να συμβεί!".

Οι έντονες ενοχλήσεις εμφανίστηκαν αμέσως μετά το χειρουργείο.

"Δεν μπορούσα να συνέλθω, δεν ήμουν καθόλου καλά. Απευθύνθηκα στο γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο, αλλά εισέπραξα μία αδιαφορία και τίποτε άλλο. Με έδιωχνε με μία αντιβίωση - τρεις φορές που τον επισκέφτηκα κιόλας. Αποτέλεσμα ήταν ότι εγώ κατέρρευσα. Κι από τότε ξεκίνησε το μαρτύριό μου" διηγείται η παθούσα.

Η 49χρονη επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας του χωριού της, στην Αγία Βαρβάρα, "το οποίο διαθέτει ευτυχώς γυναικολογικό τμήμα" και στο οποίο "μου έβγαλαν τις πρώτες γάζες. Από εκεί κι ύστερα, απευθύνθηκε σε έναν ιδιώτη γυναικολόγο.

Από τότε μέχρι σήμερα, έγιναν απανωτές εξετάσεις. "Έκανα άλλο ένα χειρουργείο απ' το οποίο αφαιρέθηκαν οι πολλές γάζες" λέει η κα Κασωτάκη, που "ακόμα παλεύω, ακόμα είμαι εν αναμονή εξετάσεων  - σήμερα ή αύριο θα βγουν, για να δουν τί μικρόβια έχω ακόμα. Δυστυχώς ταλαιπωρούμαι πάρα μα πάρα πολύ και δυστυχώς, δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι, δεν γνωρίζω. Δεν μπορώ να σας το περιγράψω με λόγια" εξομολογείται.

Η 49χρονη κινήθηκε νομικά. "Φυσικά και έγινε η καταγγελία. Έπρεπε να το καταγγείλω, γιατί πρέπει να ακουστεί όλο αυτό που έχω περάσει και περνάω για να σωθεί κι άλλος κόσμος, κι άλλες γυναίκες" εξηγεί, εγκαλώντας τον γιατρό που την χειρούργησε στο δημόσιο νοσοκομείο: "ούτε καν μπήκε στον κόπο, να με εξετάσει να δει τί γίνεται".

Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται δεν έχουν κοπάσει. "Έχω ακόμα ξένο σώμα μέσα μου, γιατί όλες αυτές οι γάζες έγιναν χιλιάδες κομμάτια, τα οποία θα με ταλαιπωρήσουν". Τρέμει στην ιδέα ενός νέου χειρουργείου κι ευελπιστεί κάπου εδώ να τελειώσει ο Γολγοθάς της και να βρει το δίκιο της...

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ