Σάλπαραν για ... Καραϊβική!

Σάλπαραν για ... Καραϊβική!

Ένα ξεχωριστό ταξίδι για πέντε άγνωστα, μεταξύ τους, άτομα!

Ο 32χρονος Ηρακλειώτης φαρμακοποιός Παναγιώτης Κρέμης, η 43χρονη δικαστική επιμελήτρια Κυριακή Μαραζάκη, επίσης από το Ηράκλειο, ο 38χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου Γιάννης Δεικτάκης, από την Καλυβιανή Κισσάμου στα Χανιά, ο 30χρονος Γιώργος Ιωαννίδης, δύτης στο επάγγελμα σε μεγάλο ξενοδοχείο στην Πλάκα και ο 19χρονος Γερμανός Nicholas Buttermilch από το Μόναχο είναι οι 5 επιβαίνοντες του ιστιοπλοϊκού με κυβερνήτη τον Γιώργο Νικολαΐδη, που θα ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία επί ... 35 ημέρες σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι από το Ηράκλειο για την Καραϊβική!

Πρόκειται για τα 5 άτομα που επέλεξε ο κυβερνήτης ανάμεσα σε 50-60 άτομα που επικοινώνησαν μαζί του μετά τη δημοσιοποίηση της πρόσκλησής του μέσω της εφημερίδας “Πατρίς” για να ζήσουν το όνειρό τους!

Η αναχώρηση έγινε το πρωί του Σαββάτου από το συννεφιασμένο Ηράκλειο και πρώτος σταθμός είναι η Αθήνα για κάποιες τελευταίες ενέργειες συντήρησης στο σκάφος και στη συνέχεια, μέχρι να φτάσουν στο Μπαρμπάντος, πιθανοί προορισμοί το Κάλιαρι της Σαρδηνίας, το Γιβραλτάρ και ίσως το Λα Πάλμας στα Κανάρια νησιά!

Η πιθανότερη ημερομηνία άφιξης είναι η 15η Δεκεμβρίου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ