Σαρώνει τα σχολεία η Τροχαία Ηρακλείου!

Newsroom
Newsroom

Σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό Ηρακλείου, η Τροχαία

Να μην μείνει ... μαθητής που να μην έχει γνωρίσει τον ΚΟΚ - είτε μέσα από τα παιχνίδια τύπουο Survivor, είτε μέσω παρουσίασης και συζήτησης - έχει βάλει στόχο η Τροχαία Ηρακλείου που συνεχίζει να "οργώνει" το νομό Ηρακλείου, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε σχολεία όλων των βαθμίδων, πραγματοποιώντας ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα την οδική ασφάλεια.

Το πρωί της Πέμπτης ο διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Στέλιος Καρακούδης και η αξιωματικός Γεωργία Κασαμπαλάκου επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, όπου τους υποδέχτηκε ο διευθυντής Μ.Χουρσανίδης και οι 180 μαθητές της Γ'Τάξης.

τροχαία

Η ανακοίνωση του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου

Σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση από την Τροχαία Ηρακλείου στους 180 μαθητές της Γ' τάξης του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου υπό την διεύθυνση του κου Εμμανουήλ Χουρσανίδη με θέμα την Οδική Ασφάλεια.

Ειδικότερα, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου κος Στυλιανός Καρακούδης και η Αξιωματικός κα Κασαμπαλάκου Γεωργία εστίασαν σε βασικές και κρίσιμες παραμέτρους της Οδικής Ασφάλειας, οι οποίες είχαν αναλυθεί στο πλαίσιο του μαθήματος του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων με θεματική την Οδική Ασφάλεια από την εκπαιδευτικό Αντωνιδάκη Καλλιόπη.

Στο συγκεκριμένο μάθημα οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη σημασία της Οδικής Ασφάλειας για οδηγούς, επιβάτες και πεζούς, για τη σχέση του Αλκοόλ με την Οδήγηση, για τις αιτίες των τροχαίων ατυχημάτων, για τη σημασία της τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά και την ορθή χρήση του ποδηλάτου και του πατινιού με ασφάλεια. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία καθώς σημειώθηκε ενεργός συμμετοχή των μαθητών κι έτσι δόθηκε το ηχηρό μήνυμα ΄΄Αγαπώ τη ζωή, Οδηγώ με προσοχή΄΄ τηρώντας τον Κ.Ο.Κ.

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στην Τροχαία Ηρακλείου γι’ αυτές τις ενημερώσεις που στόχο έχουν την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

τροχαία

Δείτε επίσης:

Μια επίσκεψη που τα παιδιά ... δε θα ξεχάσουν!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ