Σε κλίμα έντασης λαϊκή συνέλευση στη Μεσαρά!

Σε κλίμα έντασης λαϊκή συνέλευση στη Μεσαρά!

Κάτοικοι απαίτησαν να φύγουν οι ξένοι εργάτες από την περιοχή μετά το χθεσινοβραδινό αιματηρό επεισόδιο.

Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον ουρανό της Μεσαράς μετά το χθεσινοβραδινό αιματηρό επεισόδιο με ντόπιους και Πακιστανούς και που χάρη στην ισχυρή αστυνομική παρουσία απετράπησαν τα χειρότερα!

Λίγο μετά το μεσημέρι κάτοικοι από τα Σκούρβουλα, μαζεύτηκαν έξω από το δημαρχείο Φαιστού και απαίτησαν από τη δημοτική αρχή, μέσα σε κλίμα έντασης να απομακρυνθούν οι συγκεκριμένοι ξένοι εργάτες από την περιοχή, ζητώντας άμεση συνάντηση με το δήμαρχο Γρήγορη Νικολιδάκη.

Ο δήμαρχος μαζί με τους στενούς του συνεργάτες συνάντησε την αντιπροσωπεία των κατοίκων, οπότε και  τους εξήγησε πως είναι η κατάσταση και τι μπορεί να κάνει ο ίδιος σε θεσμικό επίπεδο. Τελικά οι τόνοι έπεσαν, το πρόβλημα όμως  παραμένει και - όπως και το cretalive έχει επισημάνει στο πρόσφατο παρελθόν - είναι μια βόμβα μεγατόνων ( η παρουσία χιλιάδων μη νόμιμων ξένων εργατών) στα θεμέλια της περιοχής.

Από αύριο ο Γρηγόρης Νικολιδάκης ξεκινά μπαράζ επικοινωνίας με όλους τους εκπροσώπους των αστυνομικών αρχών, ακόμα και με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη που γνωρίζει από πρώτο χέρι το πρόβλημα για να δουν πως μπορεί να αντιμετωπιστεί πριν πάρει εκ νέου εκρηκτικές και δραματικές προεκτάσεις.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ