Σε κυκλοφορία και πάλι ο ΒΟΑΚ στα Μεγάλα Χωράφια

Σε κυκλοφορία και πάλι ο ΒΟΑΚ στα Μεγάλα Χωράφια

Ο δρόμος άνοιξε αφού ολοκληρώθηκε το έργο

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά από ταλαιπωρία στις ουρές, μετά τα φανάρια και τη μία λωρίδα κυκλοφορίας, μετά από τις πιέσεις που ασκήθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή, δόθηκε απόψε στην κυκλοφορία σε όλο του το πλάτος το τμήμα του ΒΟΑΚ που είχε υποχωρήσει στα Μεγάλα Χωράφια στην κακοκαιρία του Φεβρουαρίου του 2019.

Η εταιρία ολοκλήρωσε τις εργασίες και όπως είπε στο Parakritika.gr ο κ. Καλογερής, ενημερώθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το Υπουργείο Μεταφορών για την θετική αυτή εξέλιξη.

“Ενημερώθηκα ότι η εταιρία ολοκλήρωσε τις εργασίες που πραγματοποιούσε και το συγκεκριμένο τμήμα του ΒΟΑΚ δίνεται σε κυκλοφορία σε όλο το πλάτος του”, πρόσθεσε ο κ. Καλογερής.

Σημείωσε δε ότι η εταιρία έχει επίσης ενημερώσει και για την πορεία του έργου στο Μαυρομούστακο στα Νωπήγεια ότι και αυτό θα παραδοθεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και μάλιστα σε συντομότερο από τον προβλεπόμενο χρόνο κατά είκοσι με τριάντα ημέρες.

Πρόκειται για μία άκρως θετική εξέλιξη, ειδικά για τα Μεγάλα Χωράφια, όπου τα έργα αποτέλεσαν κατά καιρούς ακόμη και πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης για την κεντρική εξουσία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ