Το «Σχέδιο Οικισμού» της Αμμουδάρας στο επίκεντρο συνέλευσης

Newsroom
Newsroom

Γενική Συνέλευση των κατοίκων της Αμμουδάρας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή


Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των κατοίκων της Αμμουδάρας, με θέμα το «Σχέδιο Οικισμού» της περιοχής.
 
Στην συνέλευση συμμετείχε ο Μανόλης Θραψανιώτης, βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, Δημοτικοί Σύμβουλοι: ο Νίκος Κοκκίνης, ο Ιωάννης Ανδριώτης, η Μαρία Βάρδα, ο Αντώνης Μαυρής, η Μαρία Γάλλου, ο Μασσάρος Μανόλης, πρόεδρος της κοινότητας Κριτσάς, εκπρόσωποι φορέων και κυρίως πλήθος κόσμου, κάτοικοι της Αμμουδάρας.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν σαν κοινό μέλημα την αντιμετώπιση της άναρχης δόμησης της περιοχής με βάση ένα επικαιροποιημένο και ολοκληρωμένο σχέδιο οικισμού.  
 
Οι παρευρισκόμενοι τοποθετήθηκαν, ανέλυσαν τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες τους σε περίπτωση έντονων καιρικών συνθηκών όπως καταιγίδες, πλημμύρες κ.α. και στην αντιμετώπιση τους, αποφεύγοντας να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές των κατοίκων και των παραθεριστών της Αμμουδάρας.
 
Μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των παρευρισκομένων στη συνέλευση και την εκτενή αναφορά στα προβλήματα της περιοχής, αποφασίστηκε ομόφωνα να ενεργοποιηθεί ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Αμμουδάρας και να ετοιμαστεί ένα ψήφισμα που θα παραδοθεί για ενημέρωση στους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να προχωρήσει στην επίλυση του θέματος του σχεδίου οικισμού της Αμμουδάρας και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα που δημιουργούνται από την άναρχη δόμηση στην περιοχή.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ