Στα Ανώγεια εκπρόσωποι γερμανικών τουριστικών γραφείων

Στα Ανώγεια εκπρόσωποι γερμανικών τουριστικών γραφείων

Ξεναγήθηκαν σε διάφορα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος

Τα Ανώγεια επισκέφθηκαν την Τετάρτη εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από τη Γερμανία. Σε ανακοίνωση του δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη επισημαίνονται τα εξής:

"Την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο Γεωπάρκο Ψηλορείτη ομάδα εκπροσώπων Γερμανικών τουριστικών γραφείων καθώς και την Διευθύντρια του ΕΟΤ στην Γερμανία κα Αρετή Πρίνου, η οποία σε συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Πατακό, Διευθυντή του ΑΚΟΜΜ Α.Ε. οργάνωσαν  τη επίσκεψη.

Η ξενάγησή των επισκεπτών μας ξεκίνησε από το Κέντρο Ενημέρωσης με καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Ανωγείων κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη και ενημέρωση για τα χαρακτηριστικά και τους στόχους του Γεωπάρκου από τον επιστημονικό υπεύθυνο Δρ. Χαρ. Φασουλά.

Στην συνέχεια οι επισκέπτες μας ξεναγήθηκαν σε διάφορα σημεία στο βουνό όπως τα μιτάτα,  τον αρχαιολογικό χώρο της Ζωμίνθου καθώς και σε γεωλογικούς σχηματισμούς.

Ανώγεια τουριστικοί πράκτορες

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους δόθηκε η ευκαιρία για εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τους τρόπους που το Γεωπάρκο μπορεί να συμβάλλει στην βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Τα στελέχη του Γεωπάρκου Ψηλορείτη ευχαριστούν  θερμά την κα Αρετή Πρίνου για την οργάνωση της επίσκεψης και τη συνεργασία της".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ