Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής με το...εσώρουχο

Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής με το...εσώρουχο

Διέπραξε ληστεία σε μίνι - μάρκετ - Πως έφτασαν στα ίχνη του οι αρχές

Μέσα σε μια εβδομάδα αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη του ληστή με το …εσώρουχο. Με ένα τέτοιο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του όταν εισέβαλε με μαχαίρι σε μίνι-μάρκετ στην περιοχή του Γιόφυρου. Ο 25χρονος πλέον βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης οπότε και θα δώσει εξηγήσεις γιατί προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Με βάση τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων αλλά και το υλικό από κάμερες ο νεαρός μαυροφορεμένος άνδρας λειτουργεί νευρικά, πηγαίνει πάνω-κάτω, κάνει χειρονομίες και απαιτεί γρήγορα τα χρήματα από το ταμείο. Αρπάζει 720 ευρώ και γίνεται καπνός με μία μηχανή μεγάλου κυβισμού με πορτοκαλί χρώμα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκινούν την σάρωση των καμερών ασφαλείας, συλλέγουν στοιχεία και πληροφορίες με βάση τη μηχανή διαφυγής, τον σωματότυπο του δράστη και ένα χαρακτηριστικό τατουτάζ στο σώμα του, το οποίο διακρίνεται ελαφρώς. Οι έρευνες φθάνουν μέχρι το χωριό καταγωγής του όμως τελικά αποκαλύπτεται ότι διαμένει στην περιοχή της Αλικαρνασσού. Τίθεται υπό διακριτική παρακολούθηση και τελικά αποφασίζεται να τον ακινητοποιήσουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται… Ομολόγησε την πράξη του και μάλιστα φέρεται να παρέδωσε 450 ευρώ από τα χρήματα που είχε αρπάξει.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ