Στη Βουλή η παράταση συμβάσεων 50 επικουρικών υπαλλήλων των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

Στη Βουλή η παράταση συμβάσεων 50 επικουρικών υπαλλήλων των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης
Newsroom
Newsroom

Πρόκειται για τους επικουρικούς υπαλλήλους που είχαν προσληφθεί στο πλαίσιο της υπ ́αριθ. ΣΟΧ 1/2019 και για τους οποίους οι βουλευτές ζητούν την άμεση απάντηση του Υπουργείου

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσαν οι βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την  επιστολή του εκπροσώπου των εργαζομένων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης σχετικά με το αίτημα παράτασης των συμβάσεων προσωπικού που λήγουν από 21 Μαΐου 2022.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Νίκου Ηγουμενίδη οι βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Βαρδάκης, Μανόλης Θραψανιώτης, Χάρης Μαμουλάκης, Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης κατέθεσαν από κοινού προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων την παραπάνω επιστολή με την επισήμανση ότι οι συγκεκριμένοι 50 εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στα παραρτήματα της Κρήτης και ότι η παραμονή τους κρίνεται απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των κοινωνικών δομών.

Πρόκειται για τους επικουρικούς υπαλλήλους που είχαν προσληφθεί στο πλαίσιο της υπ ́αριθ. ΣΟΧ 1/2019 και για τους οποίους οι βουλευτές ζητούν την άμεση απάντηση του Υπουργείου και να ενημερωθούν σχετικά.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ