Στη Βουλή τα προβλήματα των δικαστικών υπηρεσιών

Newsroom
Newsroom

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε αναφορά στον Υπουργό Δικαιοσύνης την επιστολή της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας

Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης το ζήτημα της υποστελέχωσης των Δικαστικών Υπηρεσιών της χώρας, καταθέτοντας Αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης την επιστολή της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η Ο.Δ.Υ.Ε. στην ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την κυβέρνηση για την πλήρη απουσία της απέναντι στα μεγάλα προβλήματα των δικαστηρίων, όπως είναι η υποστελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό, η καθήλωση των αποδοχών των Δικαστικών Υπαλλήλων, η πλήρης απαξίωση των υλικοτεχνικών και κτιριακών υποδομών, κ.ά..

Όπως επισημαίνει ο κ. Βαρδάκης,

«Επανειλημμένως έχουμε παρέμβει για ζητήματα υποστελέχωσης, αλλά και κτιριακών προβλημάτων στον τομέα της Δικαιοσύνης. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα, χωρίς άλλες καθυστερήσεις, στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δικαστικοί Υπάλληλοι της Χώρας».

Δεδομένων των παραπάνω, ο βουλευτής καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει την ανακοίνωση και να τον ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβεί αναφορικά με τα αιτήματα της Ο.Δ.Υ.Ε..

 

Δείτε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ