Στη Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Χανίων

Newsroom
Newsroom

"Όχι στην ιδιωτικοποίηση του πιο σημαντικού κοινωνικού αγαθού"

Στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ) βρέθηκε χθες κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Χανίων, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Αντιπρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, μεταξύ του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Χανίων παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές, Βασίλης Κοντεζάκης, Ευαγγελία Κουρουπάκη, Παντελής Πετσετάκης, Μαρία Χελιουδάκη, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων, Γιάννης Νικηφοράκης και Χρύσα Χαριτάκη Μακράκη, καθώς και η Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Χανίων του Κινήματος, Μαρία Τσάμη.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Χανίων είχε την ευκαιρία να μεταφέρει στον Πρόεδρο της Επιχείρησης, κ. Σημανδηράκη, την πάγια διεκδίκηση του Κινήματος να παραμείνει το νερό δημόσιο αγαθό και η ύδρευση υπηρεσία κοινής ωφέλειας. Επίσης, εκφράστηκε η έντονη αντίθεση του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Χανίων απέναντι σε κάθε απόπειρα ιδιωτικοποίησης από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του πιο σημαντικού κοινωνικού αγαθού.

Με το πέρας της επίσκεψης, ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου των Δ.Ε.Υ.Α. Νομού Χανίων, Γιώργο Σάμιο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα πάγια προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις Δ.Ε.Υ.Α. Νομού Χανίων.

ΔΕΥΑ Χανιά ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ