Στην κινητοποίηση της Τετάρτης για το φορολογικό νομοσχέδιο και η ΟΕΒΕΝΗ

Newsroom
Newsroom

Συμμετείχε στην κοινή σύσκεψη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου και των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων του νομού

Στην κινητοποίηση που διοργανώνεται το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για το φορολογικό νομοσχέδιο ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει και η ΟΕΒΕΝΗ.

Στη σχετική ανακοίνωση της διοίκηση της Ομοσπονδίας σημειώνονται τα εξής:

"Μετά την κοινή σύσκεψη του Δικηγορικού Συλλ. Ηρακλείου, των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων του Νομού και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), που έλαβε χώρα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00μμ, αποφασίστηκε ομόφωνα τη συμμετοχή όλων  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Στην οδό Δικαιοσύνης - Στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου και ώρα 12:30 μμ

Οι επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς είμαστε αρωγοί στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η οποία όμως προϋποθέτει έναν ουσιαστικό διάλογο μεταξύ όλων των φορέων, με στόχο ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα που θα λαμβάνει υπόψιν τις πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και τις ιδιαιτερότητες κάθε επαγγέλματος και θα έχει ως βάση τη συνεισφορά εκάστου στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις πραγματικές δυνάμεις του και όχι με «τεκμαρτά»  και απολύτως ανύπαρκτα εισοδήματα.

Για όλους εμάς, η απόσυρση των νέων φορολογικών μέτρων αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας  τόσο για την ύπαρξή μας όσο και την αξιοπρέπειά μας και ως εκ τούτου είναι ζήτημα αδιαπραγμάτευτο.

Εκφράζουμε την έντονη αντίδρασή μας στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε επίσης:

Δικηγόροι: Το φορολογικό νομοσχέδιο δε χτυπάει τη φοροδιαφυγή

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ