Στην Λότζια ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Αμερικής

Newsroom
Newsroom

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Παγκρητίου Ενώσεως  Αμερικής  Ιάκωβο Μπούτζουκα είχε στο γραφείο του στη Λότζια το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιουνίου ,ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού Γιώργου Σισαμάκη και του Εκπροσώπου της Ένωσης στην Ανατολική Κρήτη Ιπποκράτη Μπελαδάκη.

Ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Αμερικής ενημέρωσε τον Δήμαρχο για το ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου στην Κρήτη από 200 Κρητικούς που μένουν στην Αμερική και θα επισκεφθούν το νησί για να συναντηθούν με τους συγγενείς και τους φίλους τους. Ανάμεσα τους θα βρίσκονται και 70 παιδιά τα οποία θα έρθουν για πρώτη φορά στον τόπο καταγωγής τους. Το ταξίδι τους θα διαρκέσει για μια εβδομάδα και στη διάρκεια του θα γίνουν επισκέψεις σε όλη την Κρήτη. 

Κατά την επίσκεψη των Κρητών της Αμερικής στο Ηράκλειο ο Δήμος Ηρακλείου θα παραχωρήσει ξεναγούς για τις ανάγκες της εκδρομής τους , που θα τους περιηγήσουν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία και  θα τους φέρουν κοντά με την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου.  Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Λαμπρινός Πρόεδρος ΠαγκρητικήςΔιαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ