Στην Μ. Κοζυράκη η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ

Newsroom
Newsroom

 Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου έθεσαν μια σειρά θεμάτων

Συνάντηση με τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη, είχε σήμερα η νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΓΕΩΤΕΕ – Παράρτημα Κρήτης, μετά τη διενέργεια των τελευταίων εκλογών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η πρόεδρος κα Άννα Δασκαλάκη, ο αντιπρόεδρος κ. Παντελής Αρβανίτης, ο γενικός γραμματέας κ. Μαρίνος Βλαχάκης, ο Οργανωτικός γραμματέας κα Καπουρνιώτου Σοφία, η ταμίας κα Καλογεράκη Κων/να και τα μέλη Δατσέρη Χριστίνα Λαμπρινή, Αναγνωστάκι Νικολέτα και Τωμαζινάκης Ιωάννης.

    Οι εκπρόσωποι του ΓΕΩΤΕΕ – ΠΚ έθεσαν μια σειρά θεμάτων τα σημαντικότερα από τα οποία είναι: η υποστελέχωση των γεωτεχνικών υπηρεσιών στην Κρήτη, οι εξελίξεις για τη συντήρηση του αστικού πράσινου, ζητήματα αναφορικά με τη διαχείριση υδάτων και την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, μηχανισμοί αντιμετώπισης επικίνδυνων ασθενειών από βακτήρια που ενδέχεται να προσβάλλουν καλλιέργειες σε αγροτικές περιοχές της Κρήτης, θέματα αλιείας, αλιευτικού τουρισμού καθώς και διαχείρισης του προβλήματος των εισβολικών και άλλων μη βρώσιμων ειδών που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια στο θαλάσσιο περιβάλλον της Κρήτης δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην αλιεία και τον τουρισμό.

Η Γραμματέας, ευχήθηκε καλή θητεία στα μέλη της νέας Διοικούσας Επιτροπής ΓΕΩΤΕΕ – ΠΚ, επισημαίνοντας την πρόθεσή της να υποστηρίξει κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες μέσω της συνεργασίας των αρμόδιων υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τους θεσμικούς φορείς και τα Επιμελητήρια που δραστηριοποιούνται στους επιμέρους τομείς των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση.


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ