Στην πρώτη γραμμή για τους δασικούς χάρτες, οι κτηνοτρόφοι των Ανωγείων

Στην πρώτη γραμμή για τους δασικούς χάρτες, οι κτηνοτρόφοι των Ανωγείων

Η συντονιστική επιτροπή έχει εκφράσει δημόσια με ανακοίνωσή της, τις αντιρρήσεις της

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα των φορέων της Κρήτης για την απόσυρση των δασικών χαρτών, όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί βρίσκεται ο κτηνοτροφικός σύλλογος Ανωγείων.

Η συντονιστική επιτροπή έχει εκφράσει δημόσια με ανακοίνωσή της, τις αντιρρήσεις της για τους δασικούς χάρτες που έχουν αναρτηθεί και ζητά την απόσυρση τους.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "επειδή υπάρχει υποψία ότι σε δεύτερη φάση το κράτος θα θελήσει να διεκδικήσει και να πάρει ιδιωτικές εκτάσεις, η συντονιστική επιτροπή ζητά από την κυβέρνηση να φέρει νόμο στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου θα ξεκαθαρίζει ποιες έκτασης θα διεκδικεί και όπου προφανώς δεν θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτές ιδιωτικές εκτάσεις.

Ζητάμε από τα μέλη του συλλόγου μας, από τους Ανωγειανούς συμπολίτες μας, αλλά και από όλο το λαό της Κρήτης, να πυκνώσει με την παρουσία του τις γραμμές του δικαίου αγώνα μας, για να μπορούμε εμείς αύριο να διαφεντεύουμε τον τόπο μας και όχι οι πολυεθνικές των real estate και των βιομηχανικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΒΑΠΕ)".

 

Δείτε επίσης:

Αναβρασμός για τους δασικούς χάρτες - Και με άλογα στις κινητοποιήσεις
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ