Στηρίζει την πικετοφορία γονέων και μαθητών to Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

Στηρίζει την πικετοφορία γονέων και μαθητών to Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

Εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία απευθύνει ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ εκφράζει την αλληλεγγύη στον αγώνα των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών και συμμετέχει στην πικετοφορία που διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου στις 6μμ στην πλ. Ελευθερίας, διεκδικώντας μέσα προστασίας, ασφαλές άνοιγμα και λειτουργία των σχολείων. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Εμείς οι μαχόμενοι υγειονομικοί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι χωρίς αγώνα δεν υπάρχουν περιθώρια κατακτήσεων. Μία βδομάδα συμπληρώθηκε μετά το άνοιγμα των σχολείων και παρά τα δεκάδες χιλιάδες κρούσματα σε μαθητές και γονείς η κυβέρνηση επιμένει να μην παίρνει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την υγεία και τη μόρφωση των παιδιών μας. 

Η ΝΟΣΗΣΗ την πρώτη βδομάδα πάνω από 220 εκπαιδευτικών και πάνω από 800 μαθητών το αποδεικνύουν. Επιβεβαιώνεται ότι τα αιτήματα των γονέων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών είναι επίκαιρα και αναγκαία για την προστασία της υγείας και της μόρφωσης των παιδιών.

Ως υγειονομικοί στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας, στους εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται για να βελτιώσουν το σχολείο, που αγωνίζονται για μέτρα προστασίας της υγείας τους, για τη δική μας υγεία.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ