Στηρίζουν τους Εργαζόμενους και στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Newsroom
Newsroom

Οι Σύλλογοι Εργαζομένων των νοσοκομείων του Λασιθίου

Ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους Εργαζόμενους και στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, εξέδωσαν οι Σύλλογοι Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου,  ΚΥ Σητείας και ΚΥ Νεάπολης "Διαλυνάκειο", στην οποία αναφέρουν:
 
"Τα ΔΣ των συλλόγων εργαζομένων των Νοσοκομείων Αγ. Νικολάου, Σητείας και Νεάπολης εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας προς τους εργαζόμενους και το σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, σε σχέση με τον εργασιακό εκφοβισμό και την αυταρχική και προσβλητική συμπεριφορά που υφίστανται από τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει σωστά ένα νοσηλευτικό ίδρυμα είναι να υπάρχει κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης ανάμεσα στους εργαζόμενους και τη διοίκηση.
 
Δυστυχώς παρά το ότι υπάρχουν σχετικές καταγγελίες από το Σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου Iεράπετρας  εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου υγείας δεν έχει κάνει ακόμα το αυτονόητο για να αποκατασταθεί η ηρεμία στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, την απομάκρυνση του αναπληρωτή διοικητή.
 
ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου ΚΥ Σητείας                     

ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου ΚΥ Νεάπολης "Διαλυνάκειο"

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ