Στις εργασίες του «Green Deal Greece 2022», Παπαδογιάννης και Κοπάσης

Στις εργασίες του «Green Deal Greece 2022», Παπαδογιάννης και Κοπάσης
Newsroom
Newsroom

Διεξάγεται στην Αθήνα

Στις εργασίες του Συνεδρίου «Green Deal Greece 2022», το οποίο διεξάγεται το διήμερο 29&30 Ιουνίου στην Αθήνα, συμμετέχουν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ., κ. Λευτέρης Κοπάσης.

Το… πράσινο συνέδριο, διοργανώνουν το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) σε συνεργασία με το economix.gr,  κι έχει ως θέμα του τις «Προκλήσεις, απειλές και ευκαιρίες, σήμερα, στον πράσινο μετασχηματισμό». 

Το «Green Deal Greece 2022»,  περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος εξαιρετικά επίκαιρων θεματικών ενοτήτων όπως το ΕΣΠΑ ως εργαλείο ανάπτυξης και συνοχής, ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα στις πράσινες χρηματοδοτήσεις και επενδύσεις, η ψηφιοποίηση στο real estate, τα πράσινα κτίρια και η εξοικονόμηση ενέργειας, η ενεργειακή ασφάλεια, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η απολιγνιτοποίηση, η ενεργειακή μετάβαση, η ηλεκτροκίνηση και οι πράσινες υποδομές.

Στο περιθώριο των εργασιών  του «Green Deal Greece 2022», οι κύριοι Παπαδογιάννης και Κοπάσης, έχουν την ευκαιρία και πραγματοποιούν επαφές με μέλη της κυβέρνησης και υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμόδιων υπουργείων, για θέματα που σχετίζονται με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης

Οι εργασίες του συνεδρίου, φιλοξενούνται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και τελούν υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και των Υπουργείων Ανάπτυξης και ΕπενδύσεωνΥποδομών και ΜεταφορώνΠεριβάλλοντος και Ενέργειας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού.

 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ