Στο επίκεντρο ζητήματα μεταναστών και αστυνόμευσης

Στο επίκεντρο ζητήματα μεταναστών και αστυνόμευσης

Με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού και τον Λιμενάρχη Κόκκινου Πύργου συναντήθηκε ο δήμαρχος Φαιστού

Τα θέματα αστυνόμευσης αλλά και ελέγχων τέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού Κώστα Βαρδάκη και τον Λιμενάρχη του Λιμενικού Σταθμού Κόκκινου Πύργου Νίκο Κομονταχάκη. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ενώ ως βασικό αντικείμενο της είχε τα ζητήματα που προκύπτουν σε σχέση με τον τρόπο διαχείρισης του ζητήματος των μεταναστών, αλλά και των ελέγχων που πραγματοποιούνται με φόντο την απαγόρευση της κυκλοφορίας από την κυβέρνηση. 

Τόσο ο Διοικητής όσο και ο Λιμενάρχης ενημέρωσαν το Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, ότι ο Δήμος Φαιστού βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, ενώ ειδικότερα αναφερόμενοι στο θέμα των μεταναστών, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε πως συμμορφώνονται στις υποδείξεις, αλλά και σε πιθανούς ελέγχους. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου, αλλά και στην πιθανή είσοδο είτε μεταναστών, είτε πολιτών, με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη να τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι πρέπει να υπάρχει η δέουσα αυστηρότητα, με δεδομένο πως ο Κόκκινος Πύργος δεν αποτελεί και δεν πρέπει να αποτελεί πύλη εισόδου για κανένα. 

Τόσο ο Διοικητής όσο και ο Λιμενάρχης δεσμεύθηκαν να συνεχίσουν το έργο που ασκούν, αναφέροντας πως η συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή θεωρείται δεδομένη στο πλαίσιο τήρησης της νομιμότητας και των υποδείξεων της κεντρικής Πολιτείας. 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ