Στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου το Συνδικάτο Οικοδόμων

Στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου το Συνδικάτο Οικοδόμων

Στο πλαίσιο προετοιμασίας της απεργίας της 6ης Μάη για τον αγωνιστικό εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς

Στο πλαίσιο προετοιμασίας της απεργίας της 6ης Μάη για τον αγωνιστικό εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας πραγματοποίησαν χθες περιοδεία σε εργοτάξια του νομού και ιδιαίτερα στο έργο της κατασκευής του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι.

1

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Προετοιμάζομαι τον φετινό εορτασμό της πρωτομαγιάς, με περιοδείες σε γιαπιά σε χώρους δουλειάς που φέτος είναι πιο επίκαιρος παρά ποτέ με τον αντεργατικό Αρμαγεδδών που ετοιμάζει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας. 

Λύση στα όσα τραβάμε καθημερινά μέσα κι έξω από τους χώρους δουλειάς μπορούν να δώσουν μόνο οι εργαζόμενοι, Έλληνες και μετανάστες. Μόνο με τον οργανωμένο αγώνα σε μια γροθιά, σε σύγκρουση με το κεφάλαιο και τους πολιτικούς του εκπροσώπους, με τα τσιράκια τους στο συνδικαλιστικό κίνημα.

1

Καλούμε όλους τους οικοδόμους, τους εργαζόμενους στις κατασκευές, τους άνεργους να δώσουμε μαζικά το παρών στην απεργία στις 6 Μάη. Να νεκρώσει κάθε εργοτάξιο και γιαπί, για να υπερασπιστούμε την ίδια μας τη ζωή, για σύγχρονες συνθήκες και όρους δουλειάς.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ