Στο φαράγγι της Ίμπρου περπατά ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει για αυτή την Κυριακή 12 Ιουνίου, πεζοπορική εξόρμηση στο πανέμορφο φαράγγι της Ίμπρου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του:

''Θα ξεκινήσουμε την πορεία μας λίγο μετά από το χωριό Ίμπρος στα Σφακιά, όπου βρίσκεται η είσοδος του φαραγγιού και θα καταλήξουμε στο χωριό Κομιτάδες, μετά από περίπου 3 ώρες πεζοπορία. Το φαράγγι έχει πολλά εντυπωσιακά σημεία, όπως η Στενάδα όπου τα τοιχώματα του φαραγγιού απέχουν μόλις 1,6 μέτρα, ενώ το ύψος τους φτάνει τα 300 μέτρα. Η πλούσια βλάστηση μας προσφέρει αρκετή σκιά. Η πεζοπορία δεν έχει δυσκολίες και συνίσταται για νέους πεζοπόρους.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας θα πάμε με το λεωφορείο στο Φραγκοκάστελο, όπου θα δοθεί ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό.

Ώρα αναχώρησης: 8.00 π.μ από το ΚΤΕΛ Χανιώπορτας.

Επικεφαλής: Αράπογλου Λίζα

Μήκος διαδρομής: 8 χιλιόμετρα

Βαθμός δυσκολίας: Πράσινη

Εξοπλισμός: ορειβατικά μποτάκια, μπατόν, καπέλο, γυαλιά.  

Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής, στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης.

Σε όλες τις μετακινήσεις μας με το λεωφορείο, το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη. Φοιτητές /τριες & μαθητές/τριες 5 ευρώ. Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ, για την ετήσια εγγραφή μέλους. 

Είσοδος στο φαράγγι: 2,5 ευρώ

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές, μέχρι Παρασκευή στις 10μμ. Σε περίπτωση, που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση είναι υποχρεωτική, η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588  και ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZSpA50Hlmrn2cW2Es_V6xo 1wAYK9cp6mbZfA6QCilsTxHQ/viewform''

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

 

 

 

 

   

 

  


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ