Στο Φαράγγι των Νεκρών ο Σύλλογος "Δρόμοι Ζωής"

Στο Φαράγγι των Νεκρών ο Σύλλογος "Δρόμοι Ζωής"

Αποτελεί τη φυσική δίοδο των υδάτων προς το 4ο μεγαλύτερο παλάτι της αρχαίας Κρήτης (3900 χρόνια πριν, σύνολο οικοδομικού συγκροτήματος 8000μ2 !!).

Αποτελεί ακόμη, τόπο ταφής των αρχαίων Μινωϊτών, ψηλά στις σπηλιές του.

Αποτελεί τόπο εξαιρετικής ομορφιάς, τοπίο σμιλεμένο από την αέναη κίνηση του νερού, του αέρα και του ήλιου, μέρους του Γεωπάρκου Σητείας αλλά και το τελευταίο τμήμα του Ευρωπαικού μονοπατιού μεγάλων αποστάσεων στην Κρήτη, του Ε4.

Αποτελεί τέλος, τον επόμενο προορισμό του Συλλόγου, που σε φέρνει σε επαφή με την φύση, την ιστορία και τον πολιτισμό, μέσω της οργανωμένης πεζοπορίας σε μαγευτικά μέρη.

Μιλάμε φυσικά για το ιστορικό και επιβλητικό φαράγγι των Νεκρών, που βρίσκεται στην Κάτω Ζάκρο Σητείας.

Με όνομα που αρχικά ξενίζει και ίσως τρομάζει, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως επιλογή για απόδραση, γνωριμία και πεζοπορία, αλλά και μπάνιο, σε μία αρκετά μακρινή, μα πανέμορφη γωνιά του νησιού μας, τώρα που ακόμη, η διάρκεια της ημέρας το επιτρέπει.

Διαδρομή εύκολη και εντυπωσιακή σε βατό μονοπάτι, με τυρκουάζ νερά για το μπάνιο μας, στην συνέχεια, και ξεκούραση με την παρέα των Δρόμων Ζωής στο τελείωμα, θα ολοκληρωθεί, άλλη μία επιτυχημένη εξόρμηση.

Ώρες πορείας  03:00 Β.Δ. 1.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:30.

Ημέρα Κυριακή 27/09/2020.

Πληροφορίες (όπως, τιμή συμμετοχής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο) ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.

Πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής .

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και στο site www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, επίσης ακολουθώντας τα τρέχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούμε χωροταξικά τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ