Στο πλευρό γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών του Ειδικού Σχολείου ο Γ.Λογιάδης

Τον συνεχή αγώνα των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών του μοναδικού ειδικού σχολείου στο Ηράκλειο, στήριζε και στηρίζει ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης.

Γιώργος Λογιάδης

Ο κ. Λογιάδης καταγγέλλει τη διαχρονική αδιαφορία και τον εμπαιγμό που έχει τύχει αυτό το θέμα ως προς τη μόνιμη επίλυση του προβλήματος της σχολικής στέγης με ένα αξιοπρεπές σύγχρονο κτήριο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ειδικού σχολείου.

Τόσα χρόνια οι μαθητές φοιτούν υπό ακατάλληλες συνθήκες, σε ένα λυόμενο-αυθαίρετο κτήριο, στο οποίο μέσα μπαίνει νερό όταν βρέχει, χωρίς θέρμανση και υποδομές για ΑμΕΑ και το οποίο δόθηκε για προσωρινή χρήση πριν από 10 χρόνια, αλλά έγινε μόνιμο. Ένα σχολείο που εξυπηρετεί πάνω από 100 παιδιά με ειδικές ανάγκες κάτω από άθλιες συνθήκες.

Επιπλέον ο χώρος αυτό σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις απαιτούμενες συνθήκες για την τήρηση των μέτρων προστασίας των μαθητών και του προσωπικού από την πανδημία, την ιδιά στιγμή που πολλοί μαθητές ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, γεγονός το οποίο προβληματίζει ιδιαίτερα.

Γιώργος Λογιάδης

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ