Στο πλευρό των σεισμόπληκτων ασθενών με νεοπλασματική νόσο ο Σύλλογος ‘’Ευ Ζω με τον καρκίνο’’

Ο Σύλλογος σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και κατόπιν επικοινωνίας με τους ωφελούμενους προχώρησε στην κάλυψη αναγκών των σεισμόπληκτων ασθενών με δωρεές

O Δήμος Μινώα Πεδιάδας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Σύλλογο «Ευ Ζω με τον καρκίνο», ο οποίος σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, στέκεται δίπλα στους σεισμόπληκτους ασθενείς με νεοπλασματική νόσο του Δήμου, στηρίζοντας τους έμπρακτα.
     
     Ο Σύλλογος σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και κατόπιν επικοινωνίας με τους ωφελούμενους προχώρησε στην κάλυψη αναγκών των σεισμόπληκτων ασθενών με δωρεές που αφορούσαν κυρίως σε: πληρωμή λογαριασμών νερού, ΔΕΗ, τηλεφώνου και δωροεπιταγές για σούπερ μάρκετ ανάλογα με τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους.

     Την Πέμπτη 24.03.2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου όπου παραδόθηκαν δωροεπιταγές, ώστε να διανεμηθούν σε συνολικά 8 ωφελούμενους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Λάμπρος Βαμβακάς, η πρόεδρος του Συλλόγου «Ευ Ζω με τον καρκίνο», κα Καίτη Κουναλάκη, η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μινώα Πεδιάδας, κα Άννα Χατζηκωνσταντίνου και ο προϊστάμενος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, κ. Ευάγγελος Τζούκας.
 
     «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το Σύλλογο ‘’Ευ Ζω με τον καρκίνο’’ για τη συνεισφορά τους και την άριστη συνεργασία, με στόχο τη στήριξη του ευάλωτου πληθυσμού», ανέφερε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης .

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ