Στο πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ" το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χερσονήσου

Στο πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ" το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χερσονήσου

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά από την εξέλιξη αυτή ο δήμαρχος Γ. Σέγκος

Στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» εντάχθηκε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χερσονήσου για «Μελέτες Λιμενικών Εγκαταστάσεων και Επέκτασης, Βελτίωσης και Συντήρησης Υφιστάμενων Λιμενικών Υποδομών Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου», συνολικού προϋπολογισμού 1.482.207,07 €, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αναλυτικότερα, το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε την ένταξη Πράξης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης VII «Σύνταξη / Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων» συνολικού προϋπολογισμού 1.482.207,07 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χερσονήσου.

Η Πράξη αποτελείται από τα εξής δύο υποέργα: 

1. Εκπόνηση Μελετών για την Αναβάθμιση, Επέκταση και Συντήρηση Υφιστάμενων Λιμενικών Υποδομών Λιμένα Χερσονήσου

2. Μελέτη Οριοθέτησης Εξομοιούμενων Ζωνών Λιμένα Δίας- Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή «που αναβαθμίζει συνολικά την ευρύτερη περιοχή του Λιμένα Χερσονήσου, αλλά και συνολικά το ευαίσθητο τουριστικό μας προϊόν. Αποτελεί σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της υλοποίησης του οράματος της δημοτικής μας αρχής για την αλλαγή της όψης του παράκτιου μετώπου. Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την άριστη συνεργασία.»
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ