Στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων ο νέος Διοικητής της 5ης Μεραρχίας Κρητών

Newsroom
Newsroom

Ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Πλουμής διαδέχεται τον Ταξίαρχο Νικόλαο Γιαννόπουλο, ο οποίος προήχθη στη θέση του Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφτηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ο νέος Διοικητής της 5ης Α/Μ Ταξιαρχίας (Vης Μεραρχίας Κρητών), Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ Πλουμής. Ο νέος Ταξίαρχος διαδέχεται τον Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Γιαννόπουλο, ο οποίος προήχθη στη θέση του Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. 

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο κ. Καλογερής συζήτησε για τα θέμα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλες τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, αλλά και στην γενικότερη προσφορά τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας.

Με τη σειρά του ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και τον διαβεβαίωσε ότι η καλή αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί, ενώ η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ