Στον Κρουσώνα και τη Γιορτή Μήλου ο Χάρης Μαμουλάκης

Newsroom
Newsroom

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με τους κατοίκους του οικισμού για όλα όσα τους απασχολούν, συνεχάρη τα μέλη του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα «Νέα Γενιά», τις εθελόντριες και τους εθελοντές για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία

Στην εκδήλωση - θεσμό για τον Κρουσώνα, την «Γιορτή Μήλου 2022» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/9 στην πλατεία Αγίας Τριάδας, παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

γιορτή μήλου

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με τους κατοίκους του οικισμού για όλα όσα τους απασχολούν, συνεχάρη τα μέλη του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα «Νέα Γενιά», τις εθελόντριες και τους εθελοντές για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία και σε δήλωσή του ανάφερε: «Η γιορτή μήλου στον Κρουσώνα αποτελεί έναν θεσμό που συνδυάζει την παράδοση με την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών στοιχείων της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία προβολής για τον Κρουσώνα και το Μαλεβίζι γενικότερα. Είναι δε ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δράση, που ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Κρουσώνα, προσελκύει χρόνο με τον χρόνο ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, ενισχύοντας την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Γι’ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους, σε μικρούς και μεγάλους που πασχίζουν κάθε χρόνο για αυτό το αποτέλεσμα. Και του χρόνου!».

γιορτή μήλου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ