Συγχαρητήρια στους μαθητές της Γ' Λυκείου

Συγχαρητήρια στους μαθητές της Γ' Λυκείου

Από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμο Κισάμου

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμο Κισσάμου,  Μιχάλη Θεοδωρογλάκη.

"Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου του Δήμου Κισάμου, με αφορμή την ανακοίνωση βαθμολογίας των Πανελληνίων εξετάσεων. 

Η εξασφάλιση της επιθυμητής βαθμολογίας αποτελεί αποτέλεσμα της μακροχρόνιας και επίπονης προσπάθειας των μαθητών – παρόλες τις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετώπισαν με την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, ως μέτρο αντιμετώπισης του COVID 19.
Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες ενώ σηματοδοτούν τη νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης. 

Ολόθερμές ευχές και στους γονείς που έδωσαν από πλευρά τους τον δικό τους αγώνα και στήριξαν ηθικά και οικονομικά τα παιδιά τους – λαμβάνοντας υπόψη μας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες - και συνέβαλαν με τον τρόπο τους σε αυτή την επιτυχία.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε και στους εκπαιδευτικούς που με τη μεθοδική δουλειά τους στάθηκαν κοντά στους μαθητές, αρωγοί και συμπαραστάτες σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την επιθυμητή βαθμολογία. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί η ζωή είναι γεμάτη με δεύτερες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές. Άλλωστε μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.

Καλή πρόοδο σε όλους!"

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ