Συγκινεί το "ευχαριστώ" του ιερέα μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Συγκινεί το "ευχαριστώ" του ιερέα μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Ο ίδιος και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο ΠΑΓΝΗ

"Στις προσευχές μου θα ζητώ από τον Θεό να σας δίνει δύναμη να συνεχίζετε την προσφορά ζωής με το ίδιο πείσμα που επιδείξατε σε εμάς". Με λόγια που συγκινούν, ο πατήρ Αλέξανδρος Βασιλάκης λέει το δικό τους "ευχαριστώ"  μετά την "μάχη" με τον κορωνοϊό.

Ο ιερέας αλλά και η σύζυγός νόσησαν πριν από μερικές ημέρες και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτούν στην κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ.

Σήμερα έχοντας ξεπεράσει την όλη περιπέτεια, με μια επιστολή του ο ιερέας ευχαριστεί γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη.

 

Αναλυτικά η επιστολή του Ιερέα

Το διάστημα 28/11 – 15/12/2020, εγώ συνταξιούχος ιερέας Βασιλάκης Αλέξανδρος και η σύζυγός μου Βασιλάκη Αρτεμησία, νοσηλευτήκαμε στη μονάδα covid του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ. Εκεί συναντηθήκαμε με το προσωπικό, το ιατρικό, το νοσηλευτικό, το βοηθητικό και όλους τους άλλους αφανείς που μας πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα την αγωνία τους που θέριευε την ευγενική ψυχή τους, την καλοσύνη, την ανθρωπιά τους, την ενσυναίσθησή τους, την επιστημονικότητά τους. Την εξαιρετική τους προσέγγιση, την εμπιστοσύνη που μας εμφύσησαν, τις κουβέντες ανθρωπιάς, το χιούμορ τους στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα ελαφρύτερο κλίμα νοσηλείας. Άνθρωποι συνέχεια σε κίνηση,
άνθρωποι που δεν έκαναν μόνο το χρέος τους, αλλά υπέρβαση καθήκοντος.

Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένος και δεν γνωρίζω πραγματικά πώς θα μπορούσα να σας ευχαριστήσω για τη στάση ζωής σας που μας συντρόφευε όλες αυτές τις μέρες.

Στις προσευχές μου θα ζητώ από τον Θεό να Σας δίνει δύναμη να συνεχίζετε την προσφορά ζωής με το ίδιο πείσμα που επιδείξατε σε εμάς. Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε Εσάς και τις οικογένειές Σας, υγεία, δύναμη και ό,τι επιθυμείτε την καινούργια χρονιά που έρχεται.

Καλές γιορτές

Ιερέας Βασιλάκης Αλέξανδρος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ