Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας: Παρέδωσε εξοπλισμό από τη Γερμανία!

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας: Παρέδωσε εξοπλισμό από τη Γερμανία!

Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την ασφαλέστερη λειτουργία του νοσοκομείου

25 αμαξίδια και 25 περιπατητήρες, παρέδωσαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ο Σύλλογος Φίλων του νοσοκομείου. Πρόκειται για εξοπλισμό που έφτασε από την Γερμανία. 

Σε ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ανδρέας Μαμαντόπουλος και ο γραμματέας Χαράλαμπος Κανάκης, αναφέρουν: 

Ως Διοικητικό Συμβούλιο παραδώσαμε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας τον παρακάτω Νοσοκομειακό  εξοπλισμό, που παραλάβαμε από το Μόναχο , με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Παπαδάκη:  25 αμαξίδια και 25 περιπατητήρες. Από αυτά δόθηκαν δύο  αμαξίδια και δύο  περιπατητήρες στον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας και τέσσερα αμαξίδια και δύο περιπατητήρες στο Γηροκομείο.

Παρόντες στην παράδοση-παραλαβή ήταν , ο Διοικητής κ. Μανώλης Καλλιονάκης καθώς και αρκετά  μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Πρέπει να τονίσουμε τη μεγάλη συνεισφορά του συντοπίτη μας στη Γερμανία και πολλά υποσχόμενου  Κωνσταντίνου Παπαδάκη. Έχουμε ζητήσει τη βοήθειά του για είκοσι ηλεκτρικά κρεβάτια,  για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρωταγωνιστή Μανώλη Παπαδάκη, τους Γερμανούς φίλους μας και συγκεκριμένα την  κυρία Besl και τον κύριο  Pramhaa , που κατέδειξαν την αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, καθώς  και τη μεταφορική εταιρεία  «MINOAN LOGISTICS E.Π.E.  ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ»  από Ηράκλειο.

Ως Σύλλογος καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εντός και εκτός Ελλάδας για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ