Συνάντηση για το βολογικό του Μακρύ Γιαλού και τις αναπλάσεις σε Γρα Λυγιά και Στόμιο

Συνάντηση για το βολογικό του Μακρύ Γιαλού και τις αναπλάσεις σε Γρα Λυγιά και Στόμιο

Στο επίκεντρο της συζήτησης του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Ο Βιολογικός του Μακρύ Γιαλού και οι αναπλάσεις στη Γρα Λυγιά και στο Στόμιο στο επίκεντρο της συζήτησης του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, προκειμένου να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η εξέλιξη των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στον Δήμο της Ιεράπετρας (Βιολογικός Μακρύ Γιαλού), η πρόταση του Δήμου Ιεράπετρας στις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (Γρα Λυγιά, Στόμιο κ.α.),η ανάγκη πρόσθετης χρηματοδότησης για το συμπληρωματικό έργο που απαιτείται για να ξεκινήσει το έργο της κομποστοποίησης και τις νέες κατατεθειμένες μελέτες προς ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επισήμανε τα εξής: «Μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να προχωρήσουμε άμεσα σε νέες δημοπρατήσεις έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος της Ιεράπετρας. 

Παράλληλα, με σκληρή δουλειά, τόσο οι συνεργάτες μου όσο και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου συνεχίζουν να σχεδιάζουν έργα και να εκπονούν μελέτες οι οποίες πληρούν όλα τα κριτήρια ένταξης σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Προτεραιότητά μας είναι, χωρίς χρονοτριβές, να βρίσκουμε χρηματοδοτήσεις και να υλοποιούμε υποδομές και έργα που βελτιώνουν ποιοτικά και λειτουργικά τη ζωή των πολιτών. 

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Αρναουτάκη και τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας για την πολύ αποδοτική και αποτελεσματική συνεργασία».

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ