Συνάντηση με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των Αστυνομικών Διευθύνσεων με την Περιφέρεια

Συνάντηση με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των Αστυνομικών Διευθύνσεων με την Περιφέρεια

Συνάντηση του Κώστα Γύπαρη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κώστας Γύπαρης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, με τον Ταξίαρχο, κ. Γιώργο Λυμπινάκη, Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων και τον κ. Γιάννη Βλαχακη, Διοικητή Τροχαίας Χανίων, στο Αστυνομικό  Μέγαρο.

Στην εγκάρδια συζήτηση που ακολούθησε, εξετάστηκαν όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος στα οποία εμπλέκεται η Περιφέρεια Κρήτης και αναζητήθηκαν τρόποι  καλύτερου συντονισμού των Αστυνομικών Διευθύνσεων με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ειδικά στο εξαιρετικά σημαντικό και φλέγον θέμα της οδικής ασφάλειας και των δράσεων ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης σχετικά με αυτήν, ο κ. Γύπαρης εξήρε τη διαχρονική και καθοριστική προσφορά της Αστυνομίας και ζήτησε την ενεργό συμμετοχή και βοήθειά της σε όλες τις δράσεις της Περιφέρειας.

Τέλος, τονίστηκε η αναγκαιότητα για συνεχή συνεργασία και άμεση επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα και εκφράστηκε η διάθεση για διεύρυνσή της, ιδιαίτερα, όσο αφορά  στις εκπαιδευτικές δράσεις για τη νεολαία και την ευαισθητοποίηση όλων.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ