Συναντήθηκαν Λαμπρινός και Nεκτάριος Παπαβασιλείου

Newsroom
Newsroom

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Παπαβασιλείου στην διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Με τον νέο Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Νεκτάριο Παπαβασιλείου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στο γραφείο του στη Λόζια, το πρωί της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Παπαβασιλείου στην διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ο Διοικητής της ΥΠΕ Κρήτης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τον σχεδιασμό ,  τις δράσεις και τις επαφές της νέας διοίκησης, που έχουν ως στόχο την εύρυθμη λειτουργία των υγειονομικών μονάδων του νησιού και των κέντρων υγείας. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον εμβολιασμό και την πρόληψη από τον κορονοίο, βρίσκονται σε προτεραιότητα , όπως ανέφερε ο κ. Παπαβασιλείου.  

Ο σχεδιασμός των δράσεων της 7ης ΥΠΕ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών για θέματα που σχετίζονται με την τοπική κοινωνία, όπως είναι η παχυσαρκία και ο καρκίνος , για τις οποίες θα υπάρξει συνεργασία με την δημοτική αρχή. 

Από την πλευρά ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία στο νέο Διοικητή δηλώνοντας ότι η αγαστή συνεργασία που διαχρονικά υπάρχει με την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης , θα συνεχιστεί.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ