«Συνεργασία ευθύνης» ο νέος συνδυασμός με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιτσικάκη

Newsroom
Newsroom

Ανακοίνωσε κι άλλον υποψήφιο με τον συνδυασμό του

«Συνεργασία ευθύνης» - Με όραμα για το Μαλεβίζι είναι το όνομα και το "μότο" του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη.

Όπως σημειώνεται:

"Ένα όνομα που γεννήθηκε σαν μωρό από την εγκυμονούσα «μητέρα» κοινωνία, του Δήμου Μαλεβιζίου και τις ανάγκες της. Και έγινε λογότυπο για να πλαισιώσει το όνειρο ενός οραματιστή πολίτη και
της ομάδας του! Το λογότυπο του νέου συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης δημιουργήθηκε λοιπόν με γνώμονα τους τρεις βασικούς πυλώνες, που είναι και το πνεύμα της παράταξης: Συνεργασία-Ευθύνη-Όραμα. Πέρα από το ίδιο το όνομα, που εκφράζει αυτές τις αξίες, χρησιμοποιήθηκε μια στιβαρή αλλά μοντέρνα γραμματοσειρά, σε συνδυασμό με μία χειρόγραφη δηλώνοντας ακριβώς πως η πόλη μας ενώνει όλους ανεξάρτητα από ποια παράταξη προερχόμαστε. Η τεχνοκρατική ματιά και η γνώση ικανών στελεχών συνδυάζεται με τη δημιουργικότητα των νέων προσώπων, με κοινό όραμα την προσφορά και την βελτίωση της ζωής όλων των κατοίκων. Σε συνδυασμό με το σήμα, το οποίο ουσιαστικά είναι άνθρωποι που συνδιαλέγονται, υπογραμμίζεται η αναγκαιότητα να στηρίξουμε και να εργαστούμε όλοι μαζί, ως μια μεγάλη και ανοιχτή ομάδα, με πνεύμα διαλόγου και ανοιχτής σκέψης για όλα αυτά που είναι χρήσιμα και δημιουργικά για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της πόλη μας. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν συμβολίζουν όχι μόνο τις πολιτικές παρατάξεις, αλλά και την αγάπη για το περιβάλλον, για την οικογένεια και για τον άνθρωπο".

pitsika

Στο μεταξύ, μία νέα υποψηφιότητα στον συνδυασμό του κ. Πιτσικάκη ανακοινώθηκε σήμερα.

Όπως τονίζεται:

"Παρά τις δύσκολες  σημερινές  καιρικές συνθήκες και αποφασισμένος να βοηθήσει την τοπική κοινωνία στο Μαλεβίζι, ο καταξιωμένος επιχειρηματίας,  Δημήτρης Δακανάλης του Κωνσταντίνου είπε το «ΝΑΙ» στην πρόταση συνεργασίας  του Δημήτρη Πιτσικάκη, προκειμένου να  κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Ο Δημήτρης Δακανάλης του Κωνσταντίνου, δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχαγωγίας εδώ και 23 χρόνια με εκδηλώσεις για παιδιά, σε ολόκληρη την Κρήτη. Είναι πρόεδρος στο «Σωματείο Πάρκων Αναψυχής Ελλάδας», δραστήριο ενεργό μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων Αγίας Μαρίνας Μαλεβιζίου και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, Μαλεβιζίου. Με αγάπη για τα παιδιά από σήμερα ο Δημήτρης Δακανάλης ανήκει  στην ομάδα ευθύνης, του υποψήφιου δήμαρχου Δημήτρη Πιτσικάκη".

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ