Σύντομα ξεκινούν τα έργα στην Εθνικής Αντιστάσεως

Σύντομα ξεκινούν τα έργα στην Εθνικής Αντιστάσεως

Θα “εκμεταλλευθεί” την συγκυρία ο Δήμος Ρεθυμνου

Θα ξεκινήσουν σύντομα τα έργα αποκατάστασης του πλακόστρωτου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, τα οποία προγραμματίζει ο δήμος Ρεθύμνου, που επιχειρεί να “εκμεταλλευθεί” την συγκυρία και να προχωρήσει τα έργα που είναι απολύτως απαραίτητα για την πόλη.

Άλλωστε, το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει κάποια έργα προσωρινής αποκατάστασης στην οδό Αρκαδίου, όμως, όπως ανέφερε στον Team FM και την εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Αδάμ Παραδεισανός, έχει αποφασιστεί να γίνει ολοκληρωμένη παρέμβαση.

“Η απόφαση έχει παρθεί να ξηλωθεί όλη η Αρκαδίου μέχρι εκεί που είχαν σταματήσει τα  έργα και από κάτω είχε φτιαχτεί το υπόβαθρο με μπετόν. Υπήρχε όμως το θέμα κατά πόσο θα ξεκινούσαμε τη διαδικασία και θα έμενε ανολοκλήρωτο το έργο αν μπει σε καθολική απαγόρευση το θέμα των προμηθειών και αναφέρομαι στα τσιμέντα και τα υλικά του δήμου. Υπήρχε αυτός ο κίνδυνος, αλλά έχουν εξαιρεθεί τώρα τα δημόσια έργα οδοποιίας, οπότε προχθές με τον κ. Μαλά και την κα Τζανακάκη κάναμε μία επίβλεψη για το εάν θα ξεκινήσουμε πρώτο το κομμάτι της Αρκαδίου ή της Εθνικής Αντιστάσεως, δίνοντας μάλλον μία προτεραιότητα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και είναι πιθανό μέσα στην εβδομάδα να ξηλωθεί όλος ο δρόμος”, σημείωσε ο κ. Κρεβετζάκης.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο υλοποίησης, τόνισε πως “είναι μία ευκαιρία γιατί θα ταλαιπωρηθούν πολύ λίγο οι συμπολίτες μας και θα ήταν και άδικο να ξεκινήσουν τα έργα όταν θα αρθούν τα μέτρα περιορισμού, να κλείσει ο δήμος τους δρόμους, όταν τα μαγαζιά θα προσπαθούν να ορθοποδήσουν πάλι. Ήταν θέμα της ηλεκτρονικής σύσκεψης που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα και είπαμε να εκμεταλλευθούμε τον περιορισμό της κίνησης”.

Πηγή: goodnet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ