Σύσκεψη για το έργο του ΕΠΑΛ Κισσάμου

Σύσκεψη για το έργο του ΕΠΑΛ Κισσάμου

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής

Σύσκεψη για το έργο ολοκλήρωσης της προσωρινής εγκατάστασης του ΕΠΑΛ Δήμου Κισάμου, πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021. Στη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, συζητήθηκαν τα οριστικά δεδομένα του έργου και ελήφθησαν οι τελικές αποφάσεις για την άμεση ολοκλήρωσή του.

Στην συζήτηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης, η Γενική Διευθύντρια Υποδομών Περιφέρειας Κρήτης κ. Ελένη Δοξάκη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Κισάμου κ. Γιώργος Χαχλάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κισάμου κ. Βασίλης Κουνδουράκης, η Προϊσταμένη του τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π.Ε. Χανίων κ. Ειρήνη Καλαϊτζάκη, ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριος Κουμάκης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κισάμου κ. Αις Αλαντίν και ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας για την κατασκευή του έργου κ.Στέλιος Πετράκης.

Μετά την παρουσίαση της μελέτης εφαρμογής, η οποία περιλαμβάνει τις τροποποιήσεις που ζητήθηκαν από την διεύθυνση του ΕΠΑΛ Κισάμου αποφασίστηκε να υιοθετηθεί η προτεινόμενη βελτιωμένη λύση με την άμεση εξασφάλιση των απαιτούμενων συμπληρωματικών πιστώσεων, προκειμένου τοέργο να γίνει περισσότερο αποδοτικό και λειτουργικό για τις ανάγκες των μαθητών και διδασκόντων.

Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε τον κ. Καλογερή και τις υπηρεσίες του για τη κατανόηση της σημαντικότητας του έργου για την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στο ΕΠΑΛ Κισάμου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ