"Θα μείνει ζωντανός στη μνήμη μας"

"Θα μείνει ζωντανός στη μνήμη μας"

Το "ευχαριστώ" της οικογένειας του εκλιπόντος πρωτοσβύτερου Νικολάου Κοκολάκη

Δημόσιο "ευχαριστώ" απευθύνει η οικογένεια του εκλιπόντος πρωτοπρεσβύτερου Νικολάου Κοκολάκη, σε όλους όσοι με τον οποιοδήποτε τρόπο συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν:

"ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ 
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που με οποιοδήποτε τρόπο-στην δύσκολη συγκυρία  της πανδημίας-συμπαρασταθήκατε στο πένθος μας για τον θάνατο του σεβαστού μας συζύγου, πατέρα και παππού, Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Κοκολάκη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
 ———————————————————————
Η οικογένεια του εκλιπόντος πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Κοκολάκη ευχαριστεί θερμά, όλες και όλους, που με οποιοδήποτε τρόπο συμπαραστάθηκαν στο πένθος της και που δεν ήταν εφικτό να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία λόγω της πανδημίας και της τήρησης των απαγορευτικών μέτρων.
Ιδιαιτέρως, ευχαριστεί για την προετοιμασία-τέλεση της εξοδίου ακολουθίας και τους επικήδειους λόγους τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα, τον Αρχιμανδρίτη Ευμένιο Καμπουράκη τους πρωτοπρεσβυτέρους Κων/νο Καλογιαννάκη, Σπυρίδωνα Φουκαράκη, Μιχαήλ Κανιαδάκη, τους πρεσβυτέρους Νεκτάριο Δερμιτζάκη,Νικήτα Καπελάκη και τον εκπαιδευτικό Κων/νο Βελεγράκη. Τον Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό για την τέλεση Τρισαγίου στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Χανίων, όπου ήταν η έδρα της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης όπου φοίτησε ο  εκλιπών πατήρ Νικόλαος. 
Επίσης, για τις δημόσιες ανακοινώσεις και τα ψηφίσματα τους, ευχαριστεί θερμά τα προεδρεία, της Ένωσης Συνδέσμων κληρικών Κρήτης, του Συνδέσμου κληρικών Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου Καστελίου Βιάννου, τοπικών φορέων, τον έντυπο-ηλεκτρονικό τύπο, κληρικούς και πολίτες για τα δημοσιεύματα τους με αναφορές στην ζωή και το ιερατικό-πνευματικό και κοινωνικό έργο του π. Νικολάου.
Για την συμπαράστασή τους, η οικογένεια ευχαριστεί θερμά: Ιεράρχες, Βουλευτές, Περιφερειάρχη Κρήτης, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους Αντιδημάρχους π. Δημάρχους, Περιφερειακούς -Δημοτικούς συμβούλους καθώς  και όλους τους φορείς, φίλους για την προσφορά τους εις μνήμην - αντί στεφάνου - στην Εκκλησία, σε δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικούς συλλόγους.
Ως οικογένεια θα κρατήσουμε ζωντανή την  μνήμη του, τηρώντας τις πολύτιμες παρακαταθήκες που μας άφησε.
Η οικογένεια: 
Πρεσβυτέρα Μαρία Κοκολάκη
Τα παιδιά: Μανόλης, Τίτος, Μιχάλης-Χρυσούλα, Φωτεινή, Νεκτάριος-Σοφία 
Τα εγγόνια: Μαρία, Νίκος, Νίκος, Γεωργία, Μαρία.
Τα αδέλφια: Δέσποινα και Στέφανος Τσισμενάκης, Γιάννης και Φωτούλα Μαθιουδάκης"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ