Θεοδώρα Κουτεντάκη: «Η Περιφέρεια έχει λόγο και ρόλο για την αναβάθμιση του τουρισμού στην Κρήτη»

Newsroom
Newsroom

Στην Ένωση Ξενοδόχων η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Εποικοδομητική συνάντηση είχε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεοδώρα Κουτεντάκη με την Διοίκηση της  Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον αιμοδότη της κρητικής οικονομίας.

Η κυρία Κουτεντάκη δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης: «Ο Τουρισμός αποτελεί τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της Κρήτης. Η συνεργασία μεταξύ φορέων του τουρισμού και της Περιφέρειας Κρήτης έχει πάντα μεγάλη αξία και σημασία για την οικονομία και την ανάπτυξη στο νησί» και συνέχισε:

«Κοινός στόχος να αναδείξουμε παραπέρα το brand name Κρήτη καθώς και τα ποιοτικά στοιχεία που θέλουμε να έχει το τουριστικό προϊόν του νησιού. Είναι εξαιρετικά σημαντική η συνεργασία των Ξενοδόχων σε επίπεδο Κρήτης καθώς και η διατήρηση ενός ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας και συνεργασίας με την Περιφέρεια στην οποία όλοι οφείλουμε να συμβάλλουμε». Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος συζήτησε με τους εκπροσώπους των Ξενοδόχων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του τουρισμού σήμερα, από την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη της παραξενοδοχείας, τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές καθώς και προτάσεις αναβάθμισης του τουρισμού. 

Προηγήθηκε επίσκεψη της κας Κουτεντάκη στον ΕΟΤ - Περιφερειακή υπηρεσία τουρισμού Κρήτης, όπου ξεναγήθηκε από το διευθυντή κ. Άρη Στρατάκη και συζήτησαν τα ζητήματα που απασχολούν τον ευρύτερο τουριστικό τομέα στο νησί. 

Στον απόηχο των επισκέψεων και συναντήσεων και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού, η υποψήφια περιφερειακή συμβουλος επεσήμανε ότι «για την Κρήτη μας, θελουμε ένα τουρισμό που θα προωθεί την αειφορία, θα αξιοποιεί τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και θα βασίζεται σε σύγχρονες υποδομές».

Κουτεντάκη Θεοδώρα

Η Θεοδώρα Κουτεντάκη είναι δικηγόρος - νομική σύμβουλος MSc, MPhil και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ηρακλείου με το συνδυασμό «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Σταύρο Αρναουτάκη.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ