Θεοχάρης: Ο τουρισμός θα είναι μικρότερος, η ευθύνη μας μεγαλύτερη!

Θεοχάρης: Ο τουρισμός θα είναι μικρότερος, η ευθύνη μας μεγαλύτερη!

"Να κάνουμε την ευθύνη επιτυχία!" ανέφερε ο Υπουργός Τουρισμού στη συνάντηση με εκπροσώπου φορέων - Αποχώρησε από τη συνάντηση ο πρόεδρος των Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

"Η Κρήτη είναι μια ναυαρχίδα. Δεν είναι μόνο ο τουρισμός", τόνισε ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, στη συνάντηση με εκπροσώπου φορέων, στο ξενοδοχείο Ατλαντίς, στο Ηράκλειο. 
Εξω από το ξενοδοχείο είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στον τουρισμό και την εστίαση, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν( Δείτε ΕΔΩ)

Μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, ο κ. Θεοχάρης, που συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη (Δείτε ΕΔΩ) με αφορμή το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν, επεσήμανε ότι 'η φετινή χρονιά είναι διαφορετική από τις άλλες".

Συνέχισε δε λέγοντας: "Βρίσκουμε την ευκαιρία πίσω από κάθε πρόβλημα. Προστατέψαμε ανθρώπινες ζωές. Είναι αστείο να λέμε ότι ο πρωθυπουργός δημιούργησε οικονομικό πρόβλημα. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης είναι η προίκα μας για το αύριο. Οι δείκτες της οικονομίας τους διαψεύδουν. Ο τουρισμός θα είναι μικρότερος, η ευθύνη μας μεγαλύτερη. Ο τουρισμός θα είναι πιο ποιοτικός. Ο ποιοτικός τουρισμός θα ανακάμψει πιο γρήγορα". 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η φιλοξενία είναι μέσα στο DNA μας και η επιστροφή στην κανονικότητα περνά από την φιλοξενία!
Επανέλαβε ότι στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ανέφερε: "Είμαστε περήφανοι για όσα κάνουμε. Δίνουμε μάχη για το ασφαλές άνοιγμα. Αυτή είναι η μάχη που  θα καθορίσει το μέλλον του τουρισμού για την επόμενη πενταετία.  Χέρι χέρι θα βγούμε όλοι μαζί από αυτή την κρίση. Η Ελλάδα ξανασυστηθηκε στον κόσμο. Έδειξε ότι είναι μια σοβαρή χώρα. Εάν το αποδείξουμε και στην τρίτη φάση της κρίσης, δεν μας σταματά τίποτα! Ανοίγουμε τα φτερά μας και μπορούμε να πετάξουμε!"

"Να κάνουμε την ευθύνη επιτυχία" τόνισε ο κ. Θεοχάρης και επεσήμανε ότι πλέον "μπαίνουμε στο κομμάτι επέκτασης της χώρας. Πάμε για τον τουρισμό των 12 μηνών. Η Κρήτη θα δείξει τον δρόμο"

"Να κοιτάξουμε τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές που δίνουν καθημερινό αγώνα", ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης


Ατλαντις Θεοχάρης

Ο Δημήτρης Φραγκακης του ΕΟΤ  μίλησε για μια επιθετική και στοχευμένη καμπάνια, για όλο τον χρόνο! "Ενότητα, λογική και υπευθυνότητα από όλους και όλα θα πάνε καλά! Αν φέτος μείνουμε όρθιοι, του χρόνου θα απογειώσουν!", είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαλκιαδάκης,  πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των εργαζομένων που βρίσκονται σε δεινή θέση και στην προοπτική επέκτασης της σεζόν με επιδότηση των πτήσεων

Από την αίθουσα ωστόσο αποχώρησε ο Νίκος Κοκολακης, πρόεδρος των Ξενοδοχοϋπαλλήλων, καθώς δεν ικανοποιήθηκαν από αυτά που άκουσαν ,όπως είπε.

 Ακόμη τόνισε, "οι υποσχέσεις δεν τρώγονται κι εδώ υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης".Ατλαντις ΘεοχάρηςΑτλαντις Θεοχάρης 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ