Θερμή υποδοχή του Αλέξη Καλοκαιρινού στον Άγιο Σύλλα

Newsroom
Newsroom

Προτεραιότητα η επέκταση των αρδευτικών δικτύων, η παροχή νερού 24 ώρες το 24ωρο, η σύνδεση των κατοικιών με το δίκτυο αποχέτευσης και το βιολογικό καθαρισμό

Σταθερά κοντά στους Δημότες, συζητώντας όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, παραμένει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός.

Στο πλαίσιο αυτό, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στον Άγιο Σύλλα, περιοχή μια ανάσα από την πόλη, με έντονη οικιστική ανάπτυξη αλλά και μεγάλη αγροτική παραγωγή. Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ξανά με μεγάλο αριθμό κατοίκων του Αγίου Σύλλα που τον υποδέχτηκαν θερμά, να συζητήσει μαζί τους και να παρουσιάσει το σχέδιο και τις προτεραιότητές του για την αναζωογόνηση του οικισμού και τη στήριξη του πρωτογενή τομέα της παραγωγής.

Αλέξης Καλοκαιρινός Δικαίωμα στην Πόλη Ηράκλειο εκλογές 2023

Μετά από την πολύ γόνιμη συζήτηση που είχε ο Αλέξης Καλοκαιρινός με τους κατοίκους, τόνισε ότι «Εκπονείται ένας συνολικός σχεδιασμός για την αγροτική ανάπτυξη της υπαίθρου μας σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης» ενώ χαρακτήρισε ως πρώτη προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής, εφόσον οι πολίτες του εμπιστευτούν τη διοίκηση του Δήμου, την επέκταση των αρδευτικών δικτύων και την παροχή αρδευτικού και πόσιμου νερού 24 ώρες το 24ωρο, όλο το χρόνο, ώστε να καλύπτονται οι αυξανόμενες ανάγκες των κατοίκων.

Επίσης, ο Αλέξης Καλοκαιρινός δεσμεύτηκε για άμεσες λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, αλλά και στο να δοθεί προτεραιότητα στη σύνδεση των κατοικιών με το δίκτυο αποχέτευσης και το βιολογικό καθαρισμό.

Αλέξης Καλοκαιρινός Δικαίωμα στην Πόλη Ηράκλειο εκλογές 2023

Αλέξης Καλοκαιρινός Δικαίωμα στην Πόλη Ηράκλειο εκλογές 2023

Αλέξης Καλοκαιρινός Δικαίωμα στην Πόλη Ηράκλειο εκλογές 2023

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ