Θλίψη στον Δήμο Πλατανιά για τον θάνατο της Βικτωρίας Κριμπά Παπαδάτου

Newsroom
Newsroom

Συλλυπητήριο ψήφισμα

Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε το  Δ.Σ. Δήμου Πλατανιά για το θάνατο της Βικτωρίας Κριμπά Παπαδάτου, δωρήτριας του Δήμου Πλατανιά.

Ειδικότερα:

"Με αφορμή το θάνατο της συνταξιούχου χημικού και συγγραφέως Βικτωρίας χήρας Πέτρου Παπαδάτου το γένος Βασιλείου και Αριστέας Κριμπά, μεγάλης δωρήτριας του Δήμου Πλατανιά και ιδιαίτερα της Κοινότητας  Αλικιανού Δ.Ε. Μουσούρων, Βικτωρίας, η οποία απεβίωσε στις 6/07/2024, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να αποτίσουν τον απαιτούμενο φόρο τιμής στην  εκλιπούσα και να αποδώσουν την πρέπουσα τιμή σε αυτήν για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της προς την ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της, σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής στη μνήμη της, κατά την Τακτική Συνεδρίαση του οργάνου στις 9/07/2024, προχώρησαν στην έκδοση του ακόλουθου συλλυπητηρίου ψηφίσματος:
Να εκφράσουν την βαθιά τους θλίψη, τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και την συμπάθειά τους στους συγγενείς και οικείους της εκλιπούσης.
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Να παραστεί ο Δικηγόρος του Δήμου κ. Μιχαήλ Καρατζάκης κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας της.
Να τιμήσει την Δωρήτρια και τον αδελφό της Κωνσταντίνο Κριμπά σε ιδιαίτερη εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Δήμος Πλατανιά εις μνήμη τους, στο πλαίσιο της δωρεάς τους,  μετά την ολοκλήρωση  της  αξιοποίησης και ανάδειξης του Μετοχίου Ησυχάκη.
Να  αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα  κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας της και να επιδοθεί στην οικογένεια της  εκλιπούσης.
Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Πλατανιά και να δημοσιευθεί στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο."

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ