Θύμα ξυλοδαρμού ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μυλοποτάμου

Θύμα ξυλοδαρμού ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μυλοποτάμου

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι - Σκληρή ανακοίνωση του Δημάρχου

Άγρια επίθεση δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο του Περάματος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μυλοποτάμου Γιώργος Καφφάτος, από ένα άτομο, κάτοικο του δήμου Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το goodnet.gr, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ βρισκόταν σε δημόσιο χώρο, μπροστά από τραπεζικό κατάστημα, όταν ο δράστης του ξυλοδαρμού κατέβηκε από αυτοκίνητο και με ένα ξύλο τον χτύπησε στο κεφάλι, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Το περιστατικό έγινε μπροστά σε πολίτες που εκείνη την ώρα ήταν παρόντες στο σημείο, ενώ ο δράστης διέφυγε και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Εξετάζονται οι λόγοι για τους οποίους έγινε η επίθεση, ενώ ο κ. Καφφάτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες για τα τραύματα στο κεφάλι και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Μυλοποτάμου

Με αφορμή την βίαιη επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας 26ης Ιουλίου ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Καφφάτος, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Δημήτρης Κόκκινος, προέβη στην εξής δήλωση:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη επίθεση εναντίον του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ κ. Γεώργιου Καφφάτου, πράξη, η οποία προκαλεί αλγεινή εντύπωση σε όλη την κοινωνία.

Με την βεβαιότητα ότι η θέση μας απηχεί του συνόλου των μελών της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για την ενέργεια αυτή και εκφράζουμε την στήριξη μας και την αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο του συναδέλφου και συνεργάτη μας.

Τονίζουμε δε, με κάθε ένταση, ότι η βία, από όπου και αν προέρχεται, ούτε αίτια έχει, ούτε δικαιολογία.»Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ