Τουρισμός και κορωνοϊός στην ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Τουρισμός και κορωνοϊός στην ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Η μηνιαία συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 27η Μαϊου 2020 την μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μετά την ολιγόμηνη διακοπή λόγω καραντίνας.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους .

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν η κ. Αγνή Χριστίδου, διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ο κ. Άρης Στρατάκης διευθυντής ΠΥΤ, που ενημέρωσαν για τις συνθήκες λειτουργείας των ξενοδοχείων εν καιρώ covid-19, την εφαρμογή του νέου πρωτόκολλου υγιεινής των ξενοδοχείων καθώς επίσης για τα πνευματικά δικαιώματα και GDPR εν μέσω νέων συνθηκών.

Στη συνέχεια ο κ. Πελεκανάκης Γιώργος, πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ (πανελλήνιας ομοσπονδίας διευθυντών ξενοδοχείων), έκανε ενημέρωση και προβλέψεις για τη νέα τουριστική σεζόν 2020 υπό αυτές τις πρωτόγνωρες φέτος συνθήκες.
Ανακοινώθηκε ότι, σύντομα ο σύλλογος σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Κρήτης, θα διοργανώσει διαδυκτιακά σεμινάρια στα μέλη του, για την απαραίτητη εκπαίδευση προσωπικού των ξενοδοχείων και την πιστοποίηση τους, όσον αφορά τη σωστή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλου.
Ακολούθως συζητήθηκαν διάφορα θέματα και ενημερώσεις, τέθηκαν θέματα και απορίες στους ομιλητές και ακολούθησε πολύ επιμορφωτική συζήτηση.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ