Τους έκανε παρατήρηση για το «πεντακάβαλο» και τον έσπασαν στο ξύλο

Τους έκανε παρατήρηση για το «πεντακάβαλο» και τον έσπασαν στο ξύλο

Οι θερμόαιμοι νεαροί από την Ολλανδία αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου, όταν ιδιοκτήτης επιχείρησης ενοικιαζομένων οχημάτων έκανε παρατήρηση σε αλλοδαπούς πελάτες του για σοβαρή παράβαση και εκείνοι τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να του σπάσουν τη μύτη.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν από τον παθόντα στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου νεαρός από την Ολλανδία ενοικίασε μία «γουρούνα» από την επιχείρηση του καταγγέλλοντα. 

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνάντησε τυχαία στον δρόμο τον πελάτη του και όπως διαπίστωσε στο ίδιο τετράτροχο επέβαιναν τέσσερα – πέντε άτομα. Τότε, σταμάτησε τους νεαρούς αλλοδαπούς, τους έκανε παρατήρηση και τους ζήτησε τα κλειδιά του οχήματος με πρόθεση να τους προστατέψει από την απερίσκεπτη και επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και όλα όσα καταγγέλθηκαν οι νεαροί εκνευρίστηκαν, έχασαν τον έλεγχο και όπως αναφέρεται τον χτύπησαν προκαλώντας του κάταγμα στη μύτη. 

Μετά τη σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου ξεκίνησαν έρευνες αναζητώντας τους νεαρούς Ολλανδούς οι οποίοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν. Τα μέλη της παρέας των θερμόαιμων αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα με αποτέλεσμα να συλληφθούν και το Σάββατο αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο. 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ