Τριήμερο συνέδριο στο Ηράκλειο από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά

Newsroom
Newsroom

Θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στα Δύο Αοράκια

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: 

"Σε έναν κόσμο όπου κακές ειδήσεις μεταδίδονται ασταμάτητα από τα κοινωνικά μέσα, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, μια σειρά τριήμερων συνεδρίων προσφέρει μόνο καλά νέα! Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά παρουσιάζουν για το 2024 τις εκδηλώσεις με θέμα: «Διακηρύξτε τα Καλά Νέα!»

Το πρόγραμμα των συνεδρίων, που θα διαρκέσουν από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο, περιλαμβάνει ομιλίες, συνεντεύξεις και βίντεο που βασίζονται στη Βίβλο, όπως για παράδειγμα η δημόσια διάλεξη της Κυριακής με θέμα: «Γιατί Δεν Φοβόμαστε τις Κακές Ειδήσεις».
Σκοπός του προγράμματος είναι να διατηρήσουν οι άνθρωποι την ελπίδα και την αισιοδοξία τους, παρά το γεγονός ότι οι παγκόσμιες συνθήκες επιδεινώνονται. Το 2023 σχεδόν 13 εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν τα περισσότερα από 6.000 τριήμερα συνέδρια των Μαρτύρων του Ιεχωβά παγκοσμίως.

Στη Ηράκλειο οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Δύο Αοράκια» (Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου) στις 28 έως 30 Ιουνίου 2024 και αναμένεται να προσελκύσουν περισσότερους από 1200 επισκέπτες, γεγονός που θα συμβάλει μεταξύ άλλων στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα του συνεδρίου «Διακηρύξτε τα Καλά Νέα», επισκεφτείτε τον ιστότοπο jw.org > Σχετικά με εμάς > Συνελεύσεις".
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ