Τροποποιήσεις των ωραρίων λειτουργίας για τα Διαγνωστικά Κέντρα BioMediGen

Τροποποιήσεις των ωραρίων λειτουργίας για τα Διαγνωστικά Κέντρα BioMediGen

Τροποποιεί και διευρύνει το ωράριο λειτουργίας το Διαγνωστικό Κέντρο Biomedigen, επί της Λ.Παπαναστασίου 3, στο Ηράκλειο. Παράλληλα τα άλλα διαγνωστικά κέντρα της Biomedigen θα παραμείνουν κλειστά για τον μήνα Απρίλιο.

biomedigen

Στη σχετική ανακοίνωση των Κέντρων αναφέρονται τα εξής:

Με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας, ενημερώνουμε πως από αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου προχωράμε σε τροποποιήσεις των ωραρίων λειτουργίας μας προκειμένου να βρεθούμε ξανά, ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις. Στόχος μας, είναι να διατηρήσουμε το σύνολο του προσωπικού μας «μάχιμο» στις δύσκολες εβδομάδες που ακολουθούν.

Στα πλαίσια αυτά, όλοι οι ασθενείς θα μπορούν για τον επόμενο μήνα να εξυπηρετούνται μόνο από το Διαγνωστικό Κέντρο επί της οδού Παπαναστασίου 3, το οποίο θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο. Τα άλλα Διαγνωστικά μας Κέντρα (Γεωργίου Παπανδρέου 52 - Μαιάνδρου 15 - Ιτάνου 34Α) θα παραμείνουν κλειστά για όλο τον μήνα Απρίλιο μέχρι νεοτέρας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στα νούμερα 2811810469 & 70.

Σκοπός η συμμετοχή μας στον αγώνα κατά του Covid-19  με οποιοδήποτε κόστος. Δηλώνουμε παρόντες σε κάθε επείγουσα ιατρική εντολή ή περιστατικό και σε κάθε πραγματική ανάγκη.

Όλα για την υγεία!!!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ