Ξανά στην κυκλοφορία τμήμα του δρόμου Αγία Βαρβάρα – Μοίρες

Υπενθυμίζεται πως στο σημείο είχαν γίνει σημαντικές κατολισθήσεις, οι οποίες είχαν προκαλέσει σοβαρά ζητήματα καθιστώντας το επικίνδυνο.

Στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής παρέμβασης στον οδικό άξονα Αγία Βαρβάρα – Μοίρες - πριν την είσοδο του οικισμού της Αγίας Βαρβάρας - της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου,  προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και τα συνεργεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Στο σημείο, που πλέον έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία, υπενθυμίζεται πως είχαν γίνει σημαντικές κατολισθήσεις, οι οποίες είχαν προκαλέσει σοβαρά ζητήματα καθιστώντας το επικίνδυνο.

2
 
Η Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. Α.Ε.,   υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Διευθυντή κ. Γιώργου Αγαπάκη, μετά από την εκπόνηση των σχετικών μελετών, προχώρησε στην  κατασκευή δυο πασσαλοστοιχειών συνολικού μήκους 225 m, με τις οποίες αντιστηρίχτηκε επαρκώς,  η υφιστάμενη Εθνική οδός.

2

 

Με την παράδοση του τμήματος αυτού, κατόπιν της ολοκλήρωσης όλων των απαραίτητων εργασιών,  η κυκλοφορία πλέον διεξάγεται με ασφάλεια, ενώ παρακαλούνται οι χρήστες οδηγοί να τηρούν την κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση, που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή.

«Κληθήκαμε ως Ο.Α.Κ. να παρέμβουμε σε μια ομολογουμένως αρκετά δύσκολη κατάσταση, η οποία είχε προκληθεί στο συγκεκριμένο τμήμα της Εθνικής οδού του νησιού, μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχαν σημειωθεί. Λειτουργήσαμε στοχευμένα, χωρίς χρονοτριβή έτρεξαν οι απαραίτητες μελέτες, από τις υπηρεσίες του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και αμέσως ξεκίνησε η κατασκευή των απαραίτητων παρεμβάσεων που αποφασίσαμε να κάνουμε, προκειμένου να καταστήσουμε ξανά ασφαλές, τον συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου», αναφέρει σε δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ