Υπογραφές για το έργο επεξεργασίας λυμάτων στο Παλαίκαστρο Σητείας

Newsroom
Newsroom

Υπεγράφη η σύμβαση για το Έργο: «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΑΙΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ», με Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και τη Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας

Υπεγράφη στις 27/7/2022 μεταξύ του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας κ. Συλλιγαρδάκη Σταύρου και εκπροσώπου του Αναδόχου Δρ. Μανόλη Διαλυνά, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρου, η σύμβαση του έργου υπό τον τίτλο: «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Ευρύτερης Περιοχής Παλαίκαστρου Δήμου Σητείας», προϋπολογισμού 2.422.500,00€ με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020» καθώς και από τη Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας

Το εν λόγω έργο αποτελεί το Υποέργο 2 της Πράξης «Έργα Συλλογής Μεταφοράς Επεξεργασίας και Διάθεσης Λυμάτων Ευρύτερης Περιοχής Παλαίκαστρου Δήμου Σητείας» 

Οι μονάδες που πρόκειται να εγκατασταθούν διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα  και αξιοπιστία στην επεξεργασία λυμάτων καθώς και για το χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας του καθιστώντας τις, πράσινες τεχνολογίες. 

Τέλος, κατόπιν της κατασκευής του έργου, ο Ανάδοχος θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία – συντήρηση της εγκατάστασης για περίοδο δέκα ετών.  


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ